Hold livets særlige fester på Konventum

Unikke selskabslokaler i Nordsjælland

Konventum byder på mange spændende selskabslokaler, som benyttes til alt fra reception, jubilæum og fødselsdag til barnedåb, konfirmation og bryllup. Konventum er en populær bryllupsdestination i Nordsjælland, hvor I kan blive gift på en høj midt i vores smukke park med Øresund som baggrund og derefter fortsætte festen i et af vores smukke festlokaler. Konventum har mange års erfaring med at arrangere bryllupper og andre store fester, og tilbyder attraktive festpakker, hvor I sammen med vores dygtige køkken planlægger en lækker festmenu baseret på årstidens gode råvarer.

Konventums unikke selskabslokaler kan være med til at skabe de helt særlige rammer, som jeres fest fortjener. Her kan I byde jeres gæster velkommen til en fest blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse, hvor I samtidig får lov til at nyde de lækre festmenuer kreeret af vores dygtige køkken i de unikke omgivelser.

Via nedenstående link kan I se priser og indhold i vores festpakker. På resten af siden kan I se de lækre menuer, I kan vælge imellem som en del af festpakkerne. Alle menuer er baseret på årstidens lækre råvarer, vores hjemmelavede specialiteter og lokale delikatesser.

Den endelige menu planlægger vi i tæt samspil med jer, så det bliver præcis den fest, I drømmer om.

Få et tilbud på jeres næste fest

Vores selskabskoordinator står klar til at skabe de bedste rammer for jer,
så I får minder for livet, når I holder fest på Konventum.

SOMMER menu

Sommermenuer på Konventum

Nyd de lyse sommernætter med en fest på Konventum. Vores dygtige køkken har sammensat en lækker menu, der bugner af sommerens gode råvarer og lækre frugter, som jeres gæster sent vil glemme. Og så skal der danses til den lyse morgen.

EFTERÅR menu

Efterårsmenuer på Konventum

Efterårets skønne farver, lune dage og lysten til at hygge indendørs med god mad og vin lægger op til en dejlig fest med det bedste af sensommerens høst. Vi byder på de lækreste retter med udgangspunkt i denne overflod - sammen sætter vi den endelige menu.

VINTER menu

Vintermenuer på Konventum

Til vinterens særlige fester har vores kokke sammensat en eksklusiv menu, hvor årstidens grøntsager, møre kød og karismatiske krydderier danner rammen om jeres selskab og give jeres gæster en varm sanseoplevelse i en kold tid.

Øresundsbuffet

Nyd Konventums populære Øresunds- buffet med panoramaudsigten over sundet og Sverige lige uden for døren. Vores Øresundsbuffet er spækket med gode råvarer, hjemmelavede delikatesser og lokale specialiteter fra regionen.

Italiensk buffet

Tag på en gastronomisk rejse sydpå til varmere himmelstrøg med Konventums populære italienske buffet med det bedste fra de italienske køkken. Præcis som mama ville lave det i sit rustikke køkken på en italiensk bjergskråning.

Carvery

Konventums Carverybuffet er fyldt med saftigt, mørt kød, hjemmelavede specialiteter og lækre delikatesser. I kan booke vores populære Carverybuffet til både frokost og aftenfest. Vi garanterer, at ingen kommer til at gå sultne i seng.

Klassisk buffet

Konventum er kendt for sine overdådige buffeter fyldt med både sunde og syndige retter af gode råvarer. I kan booke Konventums klassiske buffet til både frokost og aftenfester. Sammen med jer planlægger vi den endelige menu.

Reception & Tapas

Hold reception på Konventum og forkæl dine gæster med vores lækre, små retter, som nemt kan indtages stående og ved caféborde. Menuen sammensættes af årstidens gode råvarer, så det bliver en oplevelse for både syn og smag.

Natmad

Konventums udvalg af natmad byder på alt fra hjemmelavede supper, charcuterie med lækre delikatesser og hot dog buffet med det hele. Så I kan trygt stole på, at vi sørger, for, at I får et velsmagende punktum for en rigtig festlig aften.

Overnatning

Konventum er også et hotel med 259 værelser, så her er rig mulighed for overnatning til alle jeres gæster.  Fester og selskaber på Konventum giver også jeres gæster mulighed for at opleve noget af den smukkeste natur i Nordsjælland, tæt på de mange spændende turistattraktioner i Helsingør. Se oversigten over vores mange flotte lokaler, hvor I finder selskabslokaler, der kan danne rammerne for jeres uforglemmelige fest. En fest på Konventum bliver en af dem, som I vil huske længe efter.

Priser for værelser

  • fra kr. 799,- for et værelse inkl. morgenbuffet

    Find den bedste pris her

  • For et mindre beløb kan du opgradere til et af vores lækre luksusværelser.
    Vælg mellem værelser med spa, udsigt til parken eller udsigt over Øresund, hvor solopgangen byder jer velkommen til dagen.