Selskaber & fester

Et selskab på Konventum er et selskab i helt unikke rammer, som giver jeres gæster en oplevelse ud over det sædvanlige, lige fra ankomsten til den sidste dans. Sammen med jer planlægger vi de helt optimale rammer for jeres selskab, så I er garanteret en vellykket fest med minder for resten af livet.

Bryllupper

En af de helt store dage i mange menneskers liv er bryllupsdagen. Konventum er den perfekte romantiske ramme for jeres store dag og vores dygtige selskabskoordinator og personale sørger for at alt bag kulisserne forløber som nøjagtig som planlagt. På den måde får i tid til at koncentrere jer om den vigtigste dag i jeres liv.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(
Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Konfirmation, barnedåb og livets store fester

Der er mange store milepæle i vores liv, som er værd at fejre. Hos Konventum er vi glade for at kunne danne ramme om livets små og store fester, såsom barnedåb, konfirmation, runde fødselsdage, jubilæer og meget mere.

Er I klar til at få et konkret tilbud på et selskab kan I indhente et uforpligtende tilbud hos vores selskabskoordinatorer. Det gør I ved at udfylde vores forespørgselsformular forneden. 

Har du spørgsmål omkring Konventum, vores faciliteter og dine muligheder i forbindelse med dit selskab? Så send en mail til vores koodinatorer.

Se vores selskabspakker

Økonomien spiller ofte en essentiel rolle i planlægning af fester. Hos Konventum har du mange muligheder for at sammensætte din fest så den også passer til dit budget. 

Du kan læse mere om vores selskabspakker og priser, samt hvad overnatning i forbindelse med selskaber koster.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(
Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Den perfekte ramme for din fest - vores selskabslokaler

Vores selskabslokaler har hver især deres helt eget unikke udtryk. Derfor har du gode chancer for at finde det helt rette og enestående lokale hos os til dit næste selskab.

Du kan læse mere om vores selskabslokaler ved at klikke på linket forneden.

Smagen af kvalitet og håndværk

Vores dygtige køkken, med vores køkkenchef i spidsen, vil gøre deres bedste for at sikre en smagsoplevelse du og dine gæster ikke så hurtigt vil glemme. 

Vi lægger vægt på gode råvarer, godt håndværk og masser af smag når det kommer til vores mad.

Vores dygtige konditor leverer desuden forførende kager og andre søde sager til festen. Og er der brug for en bryllupskage, kan vi også klare det.

Du kan læse mere om vores selskabsmenuer, buffeter og festkager ved at klikke på linket forneden.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med afholdelse af fester og private arrangementer, er du velkommen til at kontakte os.

Send os en mail

+4928 0900

selskab@konventum.dk