Et bryllup for livet

Et bryllup er en af livets helt store fester og kræver nogle ganske særlige omgivelser. Hos os kan I holde jeres bryllupsfest med panoramaudsigt over Øresund og skabe minder for resten af livet sammen med jeres nærmeste familie og venner. Om I vælger at blive gift i kirken eller i vores smukke park ved havet og under åben himmel, så sikrer vi, at fejringen af jeres store dag bliver et storslået minde for resten af livet.

Bryllup i unikke omgivelser

På Konventum kan I holde bryllup blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse. Den nordiske kvalitet går igen i vores måde at planlægge jeres bryllup på og ikke mindst i jeres menu.

Det er muligt at holde både vielse og reception i vores smukt anlagte park under åben himmel, mens festen holdes i enten vores restaurant eller øvrige selskabslokaler.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(
Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Gastronomi og gode smage

Når I holder fest hos os, tager jeres menu afsæt i sæsonens gode råvarer, som vores kokke tilbereder med kærlighed og omtanke for den gode smag. Vores køkkenhaven og omkringliggende natur er vores skatkammer, så friske, syltede, henkogte og fermenterede grøntsager, frugter og urter vil indgå i jeres menu, hvor det er muligt hele året rundt.

Bryllupsnatten

Når månen er stået op, og jeres gæster er gået i seng, mætte og glade efter en dejlig kærligheds fest, kan I nyde jeres bryllupsnat i en af vores deluxe suiter.

Om I skal drikke bobler hele natten eller lader jer lokke af den store seng med de bløde dyner, blander vi os ikke i. Men vi lover jer en uforglemmelig nat efter jeres livs fest.

Vi har over 200 værelser, så hvis jeres gæster har lyst til at overnatte, så I kan nyde en dejlig morgenbuffet sammen, skal de være hjertelig velkommen.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(
Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Beregn din pris

En bryllupsfest består af mange elementer. Ønskelisten er ofte lang, og huskelisten er endnu længere. Vi hjælper jer med at få et overblik over jeres bryllupsbudget med vores festberegner og komme tættere på et prisoverslag på jeres fest.

Kontakt en selskabskoordinator

Der er mange ting at tage stilling til, når man skal planlægge et bryllup. Derfor er vores dygtige selskabskoordinatorer din bedste samarbejdspartner, når det gælder om at få det hele til at gå op i en højere enhed - også økonomisk.

Du kan vælge at udfylde vores forespørgselsformular, hvis du er nysgerrig på, hvad et selskab hos os koster. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os og få kompetent hjælp og vejledning.

Du kan ringe til os mandag til fredag kl. 8-16 på telefon 4928 0900.

Få et tilbud på dit selskab

selskab@konventum.dk