Vores selskabslokaler

Konventums unikke arkitektur genspejles også vores selskabslokaler. Hvert lokale har sit helt eget udtryk og atmosfære, hvilket giver mulighed for mange forskellige typer selskaber og fester. Om det er en konfirmation, bryllup, barnedåb, studentergilde eller et festligt jubilæum, så har du gode chancer for at finde det lokale der passer perfekt til dit selskab.

Hver fest er unik - det er vores lokaler også

Konventums arkitektur er solidt fæstnet i den skandinaviske designtradition fra 19'60erne og 70'erne. Den ærlige arkitektur og kærligheden til godt håndværk og materialer af god kvalitet skinner igennem overalt - også i vores selskabslokaler.

Herunder finder du en kort beskrivelse af vores lokaler og i galleriet allernederst kan du se vores lokaler.

Skulle du have spørgsmål til vores selskabslokaler er du velkommen til at sende en mail til selskab@konventum.dk eller ringe på telefon 4928 0900.

Salonerne

Salonerne er vores største selskabslokale med plads til 90 siddende gæster og 150 stående.

Med sit hvælvede loft, der oplyses af de store, cirkulære lysekroner er Salonerne et yndet lokale til bryllupper og større fester. Især om sommeren kan dine gæster nyde de store glaspartier, der ikke kun kaster lys ind i lokalet men også giver adgang til den store park, som ligger lige udenfor døren.

Lokalet kan opdeles i mindre partier alt efter behov og er udsmykket med kunst fra Henning Damgaard-Sørensen.

Sundstuen og Brostuen

Sundstuen og Brostuen ligger i forlængelse af vores restaurant, men kan afskærmes med skydedøre, så man ikke forstyrres.

I Sundstuen er der plads til 50 siddende gæster og 75 stående gæster. I Brostuen er der plads til 26 gæster og de to selskabslokaler kan med fordel slås sammen, da de støder op til hinanden.

Sundstuen har fået sit navn fordi den har en af de bedste udsigter over Øresund på grunden. Brostuen har ligeledes udsigt over vandet, men udsigten akkompagneres af en lille arkitektonisk perle på stedet. En lille gangbro, der er et fantastisk sted at tage billeder, buer kønt i forgrunden og nærmest rammesætter udsigten.

Mødestedet, Slyngelstuen & Sidesporet

Baren Mødestedet emmer af historie og charme og er det perfekte sted til fester og selskaber med gang i den, masser af musik og god stemning.

I Mødestedet er der plads til 150 gæster. Baren er opdelt i flere niveauer og plads til et band eller DJ samt dansegulv.

I forlængelse af Mødestedet finder du Slyngelstuen med plads til 50 gæster. Dette er et mindre lokale med små nicher og borde og egen bar. Har dine gæster brug for en pause fra dansegulvet kan de trække sig tilbage til Slyngelstuen. I forlængelse af Slyngelstuen finder du Sidesporet, som er et billardrum med to billardborde, nicher og siddepladser rundt om de to billardborde.

Cykelkælderen

Cykelkælderen var i gamle dage en cykelkælder, men har i dag kun navnet til fælles. Det fremstår som et hyggeligt festlokale med plads til 30 siddende og 125 stående gæster.

Dette lokale egner sig perfekt til de lidt mere uformelle fester, såsom ølsmagninger, herreaftener, polterabend og meget mere i den dur.

Lokalet har egen bar og er beliggende i kælderen og har derfor ikke sollys. Til gengæld er det et af de mest tilbagetrukne lokaler, hvor man kan hygge i ro og mag.