Selskaber og fester

Sammensæt din festpakke efter dine ønsker

Da vi skræddersyr vores selskaber efter dine ønsker, har vi lavet nedenstående festpakke, hvor alle detaljer aftales på forhånd, hvilket giver dig mulighed for at slappe helt af og koncentrere dig om at nyde dagen/aftenen med dine gæster.

Vores kreative køkkenchef har valgt menuens tilbehør og sikrer dermed de bedste råvarer i sæsonen, så du og dine gæster får den optimale smagsoplevelse. Du vælger selv kød/fisk samt forret og dessert ud fra vores selskabskort.

Pakken skal ses som et udgangspunkt og som inspiration, og der kan naturligvis tilkøbes flere retter, andre vine mv., helt efter ønske.

 

Basis festpakken

Fra kr. 1.595,- pr. person

Overnatning i standardværelse i forbindelse med selskab fra kr. 790,- pr. nat i dobbeltværelse og fra kr. 695,- pr. nat i enkeltværelse.

OBS! Fra den 1.1.2023 ændres priserne for overnatning i forbindelse med selskaber.

Vær i den forbindelse opmærksom på, at booker du et selskab til afholdelse i 2023 vil den nye 2023 pris bruges til beregning af den samlede pris.

Priser 2023: Overnatning i standardværelse i forbindelse med selskab fra kr. 895,- pr. nat i dobbeltværelse og fra kr. 745,- pr. nat i enkeltværelse.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med afholdelse af fester og private arrangementer, er du velkommen til at kontakte os.

Ring eller skriv til os

+45 4928 0900

selskab@konventum.dk