Back

2019 - 50-års jubilæum og nye fællesskaber

Konventum set fra havet

2019 bliver et historisk år i dansk fagbevægelse, hvor den nye hovedorganisation ser dagens lys 1. januar. Også her på Konventum glæder vi os til at være en del af den proces. Vi sammenlægger os nemlig med FTF’s kursusenhed, og får derfor endnu flere spændende kurser og uddannelser i kataloget. Men det allermest spændende bliver, at vi nu alle sammen skal lære en masse nye mennesker at kende, og at vi skal lære sammen og lære af hinanden.

Det bliver utroligt spændende at være med til at arbejde for, at vi ikke bare indlemmer en ny gruppe i et eksisterende fællesskab, eller fusionerer to fællesskaber. Det afgørende bliver, at vi sammen får skabt at stærkt nyt fællesskab, hvor der er plads til os alle og de forskelligheder vi har, men hvor vi
alle arbejder mod det samme mål, og hvor vi ved, at der er langt mere, der forener os end der splitter os ad.

Vi har nu en unik mulighed for at skabe et stærkt og udviklingsorienteret læringsmiljø, hvor vi kan lære af hinanden og inspirere hinanden til handling. Fagbevægelsen skal basere sin styrke på stærke handlingsfællesskaber, og derfor vil handleperspektivet være centralt i alle Konventums uddannelser, så vi kan være med til at understøtte, at fagbevægelsen og tillidsfolkene styrker deres position og skaffer resultater både centralt og på arbejdspladserne.

2019 er også Arbejdsmiljørepræsentant år. Derfor sætter vi spot på arbejdsmiljøarbejdet ved at have to fælleskabsuger med fokus på arbejdsmiljø, og derudover vil alle fællesskabsuger indeholde mindst én arbejdsmiljøaktivitet. Derudover fejrer vi i 2019 LO-skolens/Konventums 50-års jubilæum. Fejringen kulminerer i uge 23, hvor vi for første gang afholder det nye koncept ”Faglig Festival”, der sætter vi fokus på fremtiden med eksperimenterende læringsformer, involverende metoder og med debat, foredrag, kunst og musik.

Det bliver et interessant og lærerigt år, hvor vi glæder os til at se dig her på Konventum eller på et af de mange kurser, som vi afholder rundt omkring i landet.

Nanna Højlund & Esben Noël Hjort

Se det nye katalog her

 

Comments
Trackback URL:

No comments yet. Be the first.

Kurser & uddannelse - også arbejdsmiljøuddannelsen

Bliv en stærkere repræsentant
for dine kollegaer eller medarbejdere.

Konferencer og møder

Konventum danner den ideelle ramme om din konference. Vi hjælper også gerne med planlægningen og facilitering.