Back

Arbejdsmiljørepræsentant år 2019

Billede af Lærebog i Arbejdsmiljø

2019 bliver arbejdsmiljørepræsentant år i Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH). Hele året bliver der sat fokus på arbejdsmiljøet på danske arbejdspladser og på arbejdsmiljørepræsentanternes vigtige rolle for at sikre, at kollegerne kan gå glade og trygge på arbejde. 

Her på Konventum har uddannelse af arbejdsmiljørepræsentanter altid stået højt på vores agenda. Men i 2019 giver vi den alligevel en tand mere i forbindelse med arbejdsmiljørepræsentantåret. 

Næste år har vi nemlig to temauger, hvor arbejdsmiljø er i fokus. Den første arbejdsmiljøuge ligger allerede i uge 6 og den næste i uge 46. derudover er der i hver af de øvrige 8 fællesskabsuger mindst ét kursus, der omhandler arbejdsmiljø. 

I forbindelse med arbejdsmiljørepræsentantåret har finduddannelse.dk lavet et interview med vores arbejdsmiljøekspert Anne Helbo Jespersen. I det interview kan du blandt andet læse Annes tanker om arbejdsmiljørepræsentantens rolle, om hvordan man skal skabe relationer til kolleger og ledelse, og om hvordan man kan arbejde med den kompleksitet, som rollen indebærer. Du finder artiklen her.


God læselyst. 

Esben Noël Hjort

 

Få mere at vide om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse

Få mere at vide om vores kurser
 

Comments
Trackback URL:

No comments yet. Be the first.

Kurser & uddannelse - også arbejdsmiljøuddannelsen

Bliv en stærkere repræsentant
for dine kollegaer eller medarbejdere.

Konferencer og møder

Konventum danner den ideelle ramme om din konference. Vi hjælper også gerne med planlægningen og facilitering.