Traditionen tro afholdes den store skakturnering Xtracon Chess Open 2019 på Konventum.

Vi tilbyder en speciel pris for indkvartering under turneringen. Du kan vælge Full board, så du også får speciel pris på dine måltider, eller du kan booke værelse med morgenmad. Du skal vælge, når du booker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til dejlige dage med skak, kunst og god mad i skønne omgivelser.

 

Restaurant

På Konventum kan I spise jeres morgenbuffet og nyde panoramaudsigten ud over Øresund i vores stemningsfulde restaurant. I hverdagene har vores restaurant også åbent til frokost, mens middagsselskaber aftales individuelt med vores Booking-afdeling. Bemærk! I sommersæsonen er der ændrede åbningstider.

Oplev kunsten helt tæt på

Konventum råder over mere end 1.200 værker af mere end 100 repræsenterede  - primært danske - kunstnere. 
Er I en gruppe på min. 20 personer, kan I komme helt tæt på Danmarks største private kunstsamling. Book en guidet rundvisning og få svar på alle jeres spørgsmål.

Havbad & natur

Konventum ligger 300 m fra Øresund, så hos os behøver du ikke blive snydt for din morgendukkert. Eller hvad med et eftermiddagbad, når dagens program er overstået? Hvis I har lyst til at udforske Øresund i havkajakker i stedet for i badedragter og Speedos, så kan vi sagtens hjælpe med et godt tilbud.
Eller få spændende ideer fra Visit Nordsjælland.

Book en weekend på Konventum

Oplev Konventum

Konventum har siden 1969 betaget og begejstret gæster fra ind- og udland. Her kan I bo blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse uden restriktioner fra glasmontrer og kustoder. Vi ønsker nemlig at dele vores unikke kulturarv med alle vores gæster. Konventum er i dag en fredet bygning på grund af sin arkitektoniske og kulturhistoriske værdi. Vi glæder os til også at dele det med dig. Velkommen

Gå på opdagelse i Helsingør

Konventum ligger 2,5 km fra Helsingør centrum i smukke, grønne omgivelser. Vores nabo til den ene side er Helsingør Golf Club og til den anden side er det Øresund.

I Helsingør kan du opleve mange store seværdigheder, bl.a Kronborg, M/S Søfartsmuseet, Kulturværftet, Toldkammeret og det hyggelige gamle bycentrum med gågader og mange spændende butikker, caféer og restauranter.